pirmdiena, 2012. gada 11. jūnijs

The Body Shop tējas koka attīrošas putas sejai.


Sveiki, šodien pastāstīšu par The Body Shop tējas koka attīrošajām putām sejai, kas manā īpašumā ir apmēram pusgadu.


Ražotājs stāsta" Atsvaidzinošas un maigas putas problemātiskas sejas ādas attīrīšanai un kopšanai. Atsvaidzina un uzmundrina ādu. Satur baltā vītola ekstraktu, tamanu riekstu eļļu no Madagaskaras, kā arī Godīgas tirdzniecības ietvaros iegūto antiseptisko tējas koka eļļu no Kenijas.

Sastāvs:Aqua (Solvent/Diluent), Cocamidopropyl Betaine (Surfactant), Polysorbate 20 (Emulsifier), Coco-Glucoside (Surfactant), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil (Emulsifier), Melaleuca Alternifolia Leaf Oil (Natural Additive), Glycerin (Humectant), Calophyllum Inophyllum Seed Oil (Skin Conditioning Agent), Myristamidopropyl PG-Dimonium Chloride Phosphate (Skin-Conditioning Agent), Citric Acid (pH Adjuster), p-Anisic Acid (pH Modifier), PVP (Hair Fixative), Salix Alba Bark Extract (Natural Additive), Sodium Hydroxide (pH Adjuster), Menthol (Cooling Agent), Limonene (Natural Additive), Leptospermum Petersonii Oil (Natural Additive), Tocopherol (Antioxidant).

Par to ka putas atsvaidzina un uzmundrina ādu es varētu piekrist, bet tas attiecas tikai uz taukaino sejas ādas daļu. Jo āda kas nav taukaina paliek sausa un ir jūtama velkoša sajūta.Kad uzziež uz sejas jūtams tējas koka aromāts. Man personīgi patīk.
Nopērkams The Body Shop veikalā par 7.80Ls
 R.

1 komentārs:

  1. Man kā tējas koka fanei, šis būs jānopērk!
    Paldies, tiešām noderīgs raksts!:)

    AtbildētDzēst